joi, 27 octombrie 2011

Un vis deosebit


Am auzit şi am citit despre mai multe vise în care Sfântul Ilie Lăcătuşu s-a arătat oamenilor. Cunosc un preot de mir care l-a visat mişcându-se în raclă, fără să ştie că alţi oameni l-au văzut cu ochii lor făcând acelaşi lucru.
Eu am avut următorul vis: părintele Ilie era într-o casă, şi trupul său a revenit la viaţă. Moaştele sale au prins viaţă, şi părintele înviase. Au venit la el mulţi preoţi şi credincioşi, bucurându-se. Îmi aduc aminte că venise şi părintele Arsenie Papacioc, unul dintre susţinătorii canonizării părintelui Ilie.
Toţi cei care îl vedeau pe părintele viu se bucurau. Eu cred că Sfântul Ilie e viu, şi cea mai bună dovadă este neputrezirea trupului său. Iar faptul că face atâtea minuni ne îndeamnă să ne rugăm lui la vreme de necaz.

3 comentarii:

  1. Sotul meu a avut un vis in care Sf parinte Ilie Lacatusu ii spunea ca vom avea 4 copii,acum neavand nici unul.Se facea ca Sfantul il cunoaste pe sotul meu,statea pe scaun la masa,dupa care s-a urcat in sicriu.Un preot i-a dat sotului un lant cu o cruce sa o dea Sfantului!
    Ce poate semnifica acest vis?Noi am fost o data la Giulesti la Sfant in august 2011 si ne-am propus sa mai ajungem dupa postul Craciunului.Mentionez ca sotul nu viseaza in general,dar isi(ne) doreste cu ardoare un copil!Oare Sfantul parinte ne-a trimis un semn?Oare ne-a ascultat ruga?Mi-as dori sa primesc un raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre visele cu Printele Ilie pot spune asa... L-am visat in Postul Pastelui de doua ori. In aceste doua vise pe care le-am avut cu dansul mentionez ca am fost insotita de o doamna.
    Primul vis a fost asa:
    M-am visat impreuna cu aceasta doamna care mergea alaturi de mine, afalndu-ne pe niste culoare pe care mergeam impreuna cu incaperi pe dreapta si pe stanga. Am mers pana la un moment dat cand am facut undeva la dreapta si am ajuns intr-o incapere unde era racla Sf. Parinte Ilie iar dansul era asezat invers decat este acum adica cu capul spre dreapta. Eu eram extrem de uluita de locul si de lucrul care mi se intamplase si m-am asezat ca si cand as fi ingenunchiat. La un mement dat Sfantul Parinte Ilie s-a intors spre mine, a deschis ochii si m-a privit zambindu-mi si spunandu-mi apasat " Cristina! " vorbindu-mi destul de mult insa din pacate nu am retinut ce mi-a spus insa stiu cand m-a strigat. Apoi eu am plecat din nou cu doamna respectiva mergand cu un grup de oameni care la un moment dat i-am pierdut aidca ei au mers in alta parte, eu in schimb am ramas cu doamna respective si m-am reintors in camera unde era racla cu Parintele si din nou mi-a vorbit dar de data aceasta era pus invers, adica asa cum este acum. In momentul in care l-am gasit invers mi-a zambit iar incaperea era lumintata de niste raze galben - aurii. Tin minte ca am plans in somn deoarece cand m-am trezit aveam inca obrajii umezi de la lacrimi. Ce sa va spun, eu sunt un om foarte modest din punct de vedere al caracterului insa cine aude ce profesie am se uita cu scepticism insa se uita degeaba. Trebuie sa va spun ca sa va dati seama ca nu bat campii ca sunt o persoana care posteste si se roaga. Asadar in posturile Pastelui am visat cate un sfant. Trei ani la rand am visat-o pe Sf. Filofteia spunandu-mi: " Vino la mine!". Am mers la dansa in cei trei ani in care am visat-o consecutiv spunandu-mi acelasi lucru: " Vino la mine!' Pe atunci nu-l cunosteam pe parintele Arsenie Boca iar prin dansa l-am cunoscut. Mergand la Manastirea Curtea de Arges l-am descoperit pe Sfantul Parinte Arsenie Boca. Asadar astfel am mai descoperit un mare sfant al zilelor noastre. Iar pe Sfantul Parinte Ilie Lacatusu to prin lucrare dumnezeiasca l-am descoperit. LE MULTUMESC DIN SUFLET SFINTILOR CA MA AU INDEAPROAPE DE DANSII.
    Iar cel de-al doilea vis l-am avut tot in postul Pastelui cu Sfantul Ilie Lacatusu de data aceasta era in picioare imbracat in straie preotesti iar in stanga dansului era o doamna care ii venea cam pana la umar, doamna era bine facuta ( deci nu grasa ) cu o fata cam rotunda si cu parul negru usor buclat sau cel putin avea un par bogat negru sau saten inchis care purta o bluza de albastrul cerului iar in jos parca purta o fusta neagra. V-AS RUGA RESPECTUOS PE CEI CARE ATI CUNOSCUT-O PE FIICA DANSULUI SA MI-O DESCIETI, VA ROG FRUMOS. VREAU SA STIU DACA A FOST DANSA. IERI CAND AM FOST LA PARINTELE AM UITAT SA INTREB DE DANSA! V-AS FI FORTE RECUNOSCATOARE DACA MI-O PUTETI DESCRIE PE DOAMNA SABINA MARIA. ASTFEL MI S-A INTAMPLAT MIE DE CAND AM FOST LA DANSUL PRIMA DATA ANUL ACESTA! PLUS CA M-A AJUTAT SI IN ALTE PRIVINTE IMEDIAT! II MULTUMESC SFANTULUI ILIE LACATUSU PENTRU TOT! DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere